FarGen og James Watson

James Watson og David Micklos

Var á eini frálíkari FarGen ráðstevnu herfyri, og tá var henda upptøkan víst (trýst á myndina ella leinkið omanfyri). Hetta var sum “endurgjald” fyri at James Watson av heilsuávum ikki sá seg føran fyri at koma á ráðstevnuna, sum hann annars hevði ætlað. Ein fín samrøða.

David Micklos, sum er tann sum hevur samrøðuna, var eisini við á ráðstevnuni, og harumframt skipaði hann fyri eini verkstovu fyri miðnámsskúlanæmingum um DNA tøkni. Hann er tikin í leikum, tí dagliga starv hansara er at vera leiðari á DNA Learning Centre, sum tekur ímóti túsundtals næmingum á hvørjum ári.

Haldi at vit skulu eisini fara í gongd við at útbúgva fólkið um DNA, so høvdu tey kanska ikki verið so óttafull um FarGen verkætlanina.

Mín niðurstøða er ið hvussu so er greið: Tað er óetiskt ikki at fremja FarGen-ætlanina, um tað ber til!

Dave-DSCN4936

David Micklos greiðir miðnámsskúlanæmingum frá um hvussu vit kunnu síggja í ílegunum um vit smakka ávísan beiskan smakk ella ikki!

 

Viðmerkingar eru vælkomnar ;)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.